Selecteer een pagina

LAVINASAVINOMEDIA

Wij zijn een creatief design agency. Het omzetten van jouw verhaal in een sterk visuele uiting is wat wij het liefst doen. Wij ondersteunen ieder verhaal door middel van persoonlijk contact. Wij creëren met kracht visuele verhalen, dat is waar wij goed in zijn. Wij staan altijd open voor nieuwe avonturen en ondersteunen jouw bedrijf graag met het creëren van visuele uitingen. Benieuwd met welke kracht wij jou kunnen ondersteunen?

MEER WERK ZIEN?

Wij hebben een werk pagina waar al onze projecten worden uitgelicht, elk project hebben wij met trots gepresenteerd. Mogen wij binnenkort ook jouw project daar met trots presenteren? Neem gerust een kijkje op onze pagina!  

STUUR EEN BERICHT.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LUCAS LABOTS

NANO MINERALEN
PLATFORM COORDINATOR

Lavina werkt op meerdere fronten tegelijkertijd voor het online gezondheidsplatform NanoMineralen.

Ze schakelt ontzettend snel tussen concept ontwikkeling en realisatie en is onwijs gedreven om de kern van de organisatie online te laten groeien.

Naast het beheren van de social kanalen, de content en de online communicatiekanalen, beheert en ontwikkelt ze ook de website www.nanomineralen.nl

JEROEN DAVIDS

LEFFECTIEF
MANAGER KENNISONTWIKKELING

Lavina maakt voor Leffectief al enige tijd afbeeldingen. De afbeeldingen sluiten altijd goed aan bij de vraag en zien er kwalitatief goed uit. Ook wanneer je twijfelt wat je precies wilt qua afbeelding, denkt zij mee.

Lavina is creatief en dat zie je goed terug in haar werk. Het samenwerken is altijd goed en prettig verlopen. Wij raden Lavina zeker aan!

MANON BROCKEN

SAD
EIGENARESSE

COMING SOON