Selecteer een pagina
Before After

CUCINA LORENZO

Van heerlijke gerechten tot een goede samenwerking. Daar gaat het om bij CucinaLorenzo. Met passie in zijn vak draagt Lorenzo met hart en ziel zijn onderneming.

BEELDMERK

LOGO

Bij het ontwikkelen van het logo hebben we de naam van onze klant op een krachtige en toch verfijnde manier geïntegreerd, waardoor het een centraal element wordt dat de essentie van hun merk weerspiegelt. De stoere uitstraling van het logo weerspiegelt niet alleen de robuustheid van het bedrijf, maar ook de innovatieve geest die erachter schuilgaat.

Daarnaast hebben we met veel zorg een secundair logo gecreëerd, speciaal ontworpen voor diverse media-uitingen. Dit zorgt voor flexibiliteit en consistentie bij het presenteren van het merk op verschillende platforms, waardoor de herkenbaarheid wordt vergroot zonder concessies te doen aan de visuele impact.

Als kers op de taart hebben we de afzonderlijke elementen van het logo ook geïsoleerd als uniek beeldmerk. Deze veelzijdige beeldmerken kunnen worden ingezet voor verschillende media-uitingen, waardoor de herkenbaarheid van het merk wordt versterkt en een consistente merkidentiteit wordt gewaarborgd.

Elements

HUISSTIJL

BEELDMERK DRAGERS

CucinaLorenzo wilde een bijpassend visitekaartje, briefpapier en map. Wij hebben het visitekaartje simpel gehouden, met een luxe Spot UV afwerking aan de voorkant en noodzakelijke gegevens aan de achterkant komt het visitekaartje tot zijn recht. Het briefpapier is naar aanleiding van het visitekaartje gemaakt, met logo gebruik, element gebruik en de gegevens hebben wij deze kunnen vormgeven.

Ik ben fan van mijn luxe visitekaartjes, de Spot UV is een mooie afwerking!

GERELATEERD WERK

PROJECT UITLICHTING

NG PRODUCTIONS

PROJECT UITLICHTING

THE HEALTH FACTORY

PROJECT UITLICHTING

SAD