Selecteer een pagina

NANO MINERALEN

NanoMineralen is een platform dat zich focust op lifestyle en gezondheid. Door middel van blogs geven zij de bezoeker/lezer informatie over gezond leven, aandoeningen en mineralen!

Wij ondersteunen NanoMineralen op offline en online gebied doormiddel van bijpassende uitingen.

WEBSHOP

E-BOOKS

Voor NanoMineralen zijn wij afgelopen weken bezig geweest met de lancering van de webshop, hier waren bijpassende product afbeeldingen nodig. Wij hebben de bestaande brochures omgezet in een online e-book met de uitstraling van een echt boek.

Het is fantastisch dat de e-books zo zijn vorm gegeven dat je al wilt aanschaffen door er alleen al naar te kijken!

WEBSHOP

VADEMECUMS

Vademecums zijn voor professioneel gebruik, NanoMineralen biedt deze aan therapeuten of winkels om kennis te vergroten. Wij hebben net zoals de E-books de bestaande vademecums omgezet in strakke productafbeeldingen.

We zijn gek op de manier hoe de producten zijn vormgegeven!

SOCIAL MEDIA MANAGER

Doormiddel van social media informeren wij de doelgroep met juiste informatie, wij lichten hier over het algemeen de nieuwste en interessantste blogs uit en vertellen we hoe het gaat achter NanoMineralen. Wij houden voor NanoMineralen hun social media kanalen bij en zorgen wij ervoor dat zij blijven groeien op het gebied van naamsbekendheid en interactie.  

Het is mooi hoe de juiste kleuren zijn doorgezet via social media, wij zijn door LavinaSavinoMedia onwijs gegroeid en blijven deze samenwerking graag voortzetten.

FLYERS

INFORMATIE OVERBRENGEN

Tijdens de samenwerking hebben wij NanoMineralen mogen ondersteunen in offline media. Wij hebben met de dergelijke onderwerpen, simpele informatieve flyers ontworpen. Deze flyers hebben als einddoel; de consument informeren over het onderwerp.

De flyers liggen over 400 gezondheidswinkels in Nederland en België op de toonbank. Deze samenwerking is op langer termijn en binnenkort zetten wij meer onderwerpen om in informatieve flyers.

De flyers geven aan de consument de juiste informatie over het betreffende onderwerp. 

WEBDESIGN

NanoMineralen wilde een nieuwe website, ze wilde beter bereik hebben een overzichtelijke voorpagina die gelijk de bezoeker overhaalde om verder te kijken en te lezen. Wij zijn in groot proces om alle blogs pagina’s van een mooi lay-out te voorzien. Ook houden wij wekelijks alles bij voor NanoMineralen en hebben een samenwerking op langer termijn.

Daarbij zijn wij voor NanoMineralen druk in proces met het vormgeven van de webshop & cursussen.

De website is prachtig qua lay out en gebruiksvriendelijk! De consument kan precies zien waar hij moet zijn om meer te weten te komen over een bepaald onderwerp.

GERELATEERD WERK

PROJECT UITLICHTING

SAD

PROJECT UITLICHTING

RR MEDIA

PROJECT UITLICHTING

BEAUTYSALON NOELLE