Selecteer een pagina

SAD

Sad is salaris- & administratieve dienstverlening. In de afgelopen ruim 12,5 jaar heeft SAD veel ervaring opgebouwd in de uitzendbranche. Daarnaast ondersteunt en adviseert SAD mkb’ers met het opzetten en/of uitvoeren van hun administratie.

Na het 10-jarig jubileum wilde SAD vernieuwen, een nieuwe huisstijl, een informatieve website en een goede uistraling. Als mediabedrijf hebben wij SAD leren kennen en hierop ingespeeld. 

BEELDMERK

LOGO 

De herkenbaarheid van het vorige logo naar het huidige logo moest in alle uitingen voelbaar zijn. In het logo hebben wij de kleuren van het vorige logo behouden en toegepast op een stoer strak typografie. Door de twee krachtige kleuren blijft SAD stralen op de gewenste manier.

HUISSTIJL

BEELDMERK DRAGERS

Herkenbare kleuren, strakheid en zorgvuldigheid, staat staat SAD voor. Om dit verhaal te vertalen naar een visitekaartje, briefpapier, enbvelop en werkmap hebben wij de kleuren proffesioneel terug laten komen.

De witte strepen die op een subtiele manier terug komen maakt het voor mij helemaal af!

WEBDESIGN

Een nieuwe website voor SAD; Samen hebben we gekeken naar de belangrijkste aspecten, Sad wilde de doelgroep behouden en wilde geen nieuwe klanten werven. Wel was het van belang dat de nieuwe website de nodige informatie had waarbij bezoekers SAD leren kennen op werk en persoonlijk gebied.

We hebben de paginas gevuld met aangeleverde teksten. Deze zijn in huisstijl toegepast op de website.

De toegepaste afbeeldingen met kleur overloop maken sfeer!

GERELATEERD WERK

PROJECT UITLICHTING

CUCINA LORENZO

PROJECT UITLICHTING

NANOMINERALEN

PROJECT UITLICHTING

NG PRODUCTIONS